Banner skeelerclub 2022_02

Gebruik skeelerbaan

Onze skeelerbaan is een 333,3 meter baan met speciale asfaltlaag waar skeelerseinde schaatsseizoen goed grip hebben. Inline skaters roemen de baan ook omdat het er altijd goed verzorgd bij ligt.

Onze eigen trainingen worden  goed bezocht maar ook schaatstrainingsgroepen uit de wijde omgeving hebben onze baan ontdekt. Dagelijks wordt de baan goed gebruikt.  

Zou u met uw eigen team gebruik willen maken van de baan, neem dan contact met ons op via .

Lid worden van de Skeelerbaan

Algemeen:
Iedereen die gebruik wil maken van de skeelerbaan dient lid te worden. images 111Als lid heb je toegang tot de skeelerbaan behalve op dagen waarbij er trainingen gegeven worden en wanneer er bijzondere activiteiten zijn. Het skeelerseizoen duurt van 1 april tot en met 30 september.
Voor de verschillende aangeboden trainingen is wordt een extra bijdrage gevraagd.


image25

Wat kost het lidmaatschap?
Het lidmaatschap is een persoonsgebonden lidmaatschap en kost € 50,00 per seizoen en een eenmalig inschrijfgeld van € 10,00.


Hoe kan ik lid worden?
Lid worden van de afdeling skeelerbaan doe je door een machtigingsformulier volledig in te vullen deze link (inschrijfformulier). Betalen gaat vanaf 2022 automatische incasso eind februari of begin maart of na inschrijving. Lesgeld voor de wedstrijdgroep en volwassen gaat ook via incasso vanaf 2022. Leden van de wedstrijdgroep en volwassenen kunnen zich voor trainingen aanmelden via de mail .


Toegangsdruppel

Image 101

Om gebruik te kunnen maken van de skeelerbaan buiten de openingstijden van het clubgebouw is een toegangsdruppel nodig. Op vertoon van je ledenpas en het betalen van € 10,00 borg ontvang je deze speciale toegangsdruppel.


Het gebruik van de skeelerbaan?
Op de skeelerbaan van Lisserbroek is het dragen van een helm verplicht. Het is zeer aan te bevelen ook pols- arm- en kniebeschermers te gebruiken.
Bij de ingang van de skeelerbaan hangt een bord met de voorwaarden voor het gebruik van de skeelerbaan. Dit alles heeft te maken met: veiligheid. De ledenpas moet altijd getoond kunnen worden aan onze medewerkers als die daarom vragen.


Hoe kan ik mijn lidmaatschap opzeggen?

Opzeggen van het lidmaatschap kan tot 15 februari voorafgaand aan het nieuwe seizoen. Opzeggen kan door een e-mail te sturen aan de ledenadministratie () of via de website van de vereniging www.ijs-skeelerclublisserbroek.nl. Vermeld hierbij je lidmaatschapsnummer.

Hoe word ik lid van de IJsbaan Lisserbroek

klik hier

Hoe beëindig ik het lidmaatschap van de IJs en Skeelerclub Lisserbroek

Stuur een mailtje aan de ledenadministratie

logo ijs en skeelerclub lisserbroek

IJs- en skeelerclub Lisserbroek

Bezoekadres:
Hillegommerdijk 53
2165 AN - Lisserbroek
Tel: 0252 - 755015

Lid worden afdeling skeelerbaan

klik hier

Beëindigen lidmaatschap afdeling skeelerbaan:
Stuur een mailtje aan de ledenadministratie

IJs- en skeelerclub Lisserbroek Bezoekadres: Hillegommerdijk 53 2165 AN Lisserbroek Tel: 0252 – 755015