Nieuwe leden ijsbaan

2017-ijspretNieuwe leden van de afdeling ijsbaan zijn natuurlijk van harte welkom. Het gezinslidmaatschap geldt voor partners en kinderen uit hetzelfde gezin. Voor leden geldt dat zij als er natuurijs is gratis gebruik mogen maken van de ijsbaan.
Het gezinslidmaatschap kost € 7,00 (na 1 december tot en met eind maart wordt een toeslag van € 18,00 berekend).

Lid worden doe je door een machtigingsformulier volledig in te vullen (deze is hier te downloaden. Het formulier kan ingeleverd worden bij de penningmeester (Bert van der Kwast, Jan van Brabantweg 131, 2171 HC Sassenheim)2017-ijspret of aan de kassa van de ijsbaan (Hillegommerdijk 53, 2165 AN Lisserbroek) samen met een goed lijkende (pas)foto. Voor het lopende jaar betaal je het lidmaatschap contant of met pin, voor het nieuwe jaar wordt dit automatisch geïncasseerd eind augustus of begin september.
Het schaatsseizoen duurt van 1 oktober tot en met 31 maart.

Opzeggen van het lidmaatschap kan tot 1 augustus voorafgaand aan het nieuwe schaatsseizoen. Opzeggen kan door een e-mail te sturen aan de penningmeester of via de website van de vereniging www.ijs-skeelerclublisserbroek.nl

Natuur ijsbaan informatie

2017-ijspret)Eindelijk kon de vereniging de ijsbaan in januari 2017 een aantal dagen openstellen. Het begon met het kleine baantje (krabbelbaantje) maar de laatste dagen kon ook beperkt gebruik gemaakt worden van de grote baan. Helaas was de vorst niet stevig genoeg om ook in de avond uren de baan open te hebben.
De keuze of de ijsbaan open is wordt door het bestuur gemaakt en dit hangt voor een groot deel af van de dikte van het ijs en de gewenste veiligheid. Via de website en via Twitter en onze eigen facebookpagina wordt informatie gegeven over het openstellen van de natuurijsbaan.

Als de natuurijsbaan open is dan geldt:

2017-ijspretLeden mogen op vertoon van hun geldig lidmaatschapskaart gratis gebruik maken van de natuurijsbaan. Kinderen die op de kaart van hun ouders staan kunnen een jeugdkaart krijgen tegen betaling van € 1,00 borg (lidmaatschapskaart van de ouders de eerste keer wel meenemen). Een jeugdkaart is alleen nodig als kinderen zonder ouders naar de natuurijsbaan komen. Jeugdkaarten die in voorgaande jaren zijn afgegeven zijn niet meer geldig en kunnen omgeruild worden voor een nieuwe kaart. Ook hierbij geldt dat het lidmaatschapskaart van de ouders getoond moet worden.

 

Tijdens de openingstijden van de natuurijsbaan is de kantine open. Voor kinderen die nog niet zo goed op hun schaatsen kunnen staan zijn er rekjes beschikbaar en in beperkte mate ook glij-ijzers.

Hoe word ik lid van de IJsbaan Lisserbroek

klik hier

Hoe beëindig ik het lidmaatschap van de IJs en Skeelerclub Lisserbroek

Stuur een mailtje aan de ledenadministratie

logo ijs en skeelerclub lisserbroek

IJs- en skeelerclub Lisserbroek

Bezoekadres:
Hillegommerdijk 53
2165 AN - Lisserbroek
Tel: 0252 - 755015

Lid worden afdeling skeelerbaan

klik hier

Beëindigen lidmaatschap afdeling skeelerbaan:
Stuur een mailtje aan de ledenadministratie

IJs- en skeelerclub Lisserbroek Bezoekadres: Hillegommerdijk 53 2165 AN Lisserbroek Tel: 0252 – 755015