Lid worden van de IJsbaan

Gezinslidmaatschap:
Het lidmaatschap is een zogenaamd gezinslidmaatschap (partner en kinderen uit hetzelfde gezin). Leden mogen op vertoon van hun geldig lidmaatschapskaart gratis gebruik maken van de natuurijsbaan. Kinderen die op de kaart van hun ouders staan (jonger dan 18 jaar) kunnen een jeugdkaart krijgen tegen betaling van € 1,00 borg (lidmaatschapskaart van de ouders de eerste keer wel meenemen). Een jeugdkaart is alleen nodig als kinderen zonder ouders naar de natuurijsbaan komen. Jeugdkaarten die in voorgaande jaren zijn afgegeven zijn niet meer geldig en kunnen omgeruild worden voor een nieuwe kaart. Ook hierbij geldt dat het lidmaatschapskaart van de ouders getoond moet worden.

Wat kost het lidmaatschap?
Het gezinslidmaatschap kost € 8,50 per seizoen (na 1 december tot en met eind maart wordt een toeslag van € 16,50 berekend). Het schaatsseizoen duurt van 1 oktober tot en met 31 maart.

Hoe kan ik lid worden?
Lid worden van de afdeling ijsbaan doe je door een machtigingsformulier volledig in te vullen deze link (inschrijfformulier). . Voor het lopende jaar betaal je het lidmaatschap contant of met pin, voor het nieuwe jaar wordt dit automatisch geïncasseerd eind augustus of begin september.

Machtigingsformulieren zonder rekeningnummer worden niet in behandeling genomen.

Hoe kan ik mijn lidmaatschap opzeggen?
Opzeggen van het lidmaatschap kan tot 1 augustus voorafgaand aan het nieuwe seizoen. Opzeggen kan door een e-mail te sturen aan de ledenadministratie () of via de website van de vereniging www.ijs-skeelerclublisserbroek.nl. Vermeld hierbij je lidmaatschapsnummer.

Scholen

Scholen die tijdens de ijsperiode gebruik willen maken van de ijsbaan moeten dat van te voren melden. Wij willen namelijk niet dat er teveel scholen tegelijk gebruik van de ijsbaan maken. De school zorgt zelf voor voldoende begeleiding die duidelijk herkenbaar zijn door bijvoorbeeld het dragen van een veiligheidshesje. De beide basisscholen in Lisserbroek zijn lid. Zij hebben onder bovengenoemde voorwaarden vrij toegang tot de ijsbaan. Scholen die geen lid zijn betalen € 0,50 per kind. Dat geldt alleen voor die kinderen waarvan de ouders geen lid zijn van de vereniging. Kinderen van leden moeten dus hun jeugdpas of gezinspas meenemen als zij met de school naar de ijsbaan komen.

Wanneer heb ik een jeugdpas nodig

Jeugdpas tijdens ijsperiode: Voor het gezinslidmaatschap wordt slechts één ledenpas afgegeven waarop de gegevens van het gezin staat. Om te voorkomen dat u als ouder steeds mee moet naar de ijsbaan om uw kind te laten schaatsen kan uw kind een jeugdpas krijgen (borg € 1,00). De eerste keer dat u of uw kind naar de ijsbaan komt kan hij/zij de jeugdpas regelen. U moet dan wel uw gezinspas meegeven. Na afloop van de ijsperiode kan de jeugdpas weer ingeleverd worden en ontvangt u de borg terug. U kan ook de jeugdpas bewaren tot het jaar daarop en die dan inleveren voor een nieuwe jeugdpas. Zonder pas moet de normale entreeprijs betaald worden.

Hoe word ik lid van de IJsbaan Lisserbroek

klik hier

Hoe beëindig ik het lidmaatschap van de IJs en Skeelerclub Lisserbroek

Stuur een mailtje aan de ledenadministratie

logo ijs en skeelerclub lisserbroek

IJs- en skeelerclub Lisserbroek

Bezoekadres:
Hillegommerdijk 53
2165 AN - Lisserbroek
Tel: 0252 - 755015

Lid worden afdeling skeelerbaan

klik hier

Beëindigen lidmaatschap afdeling skeelerbaan:
Stuur een mailtje aan de ledenadministratie

IJs- en skeelerclub Lisserbroek Bezoekadres: Hillegommerdijk 53 2165 AN Lisserbroek Tel: 0252 – 755015